Afvoeren

Afvoeren boot

Jachthaven Rotterdam houdt zich naast de verhuur van ligplaatsen en winterstallingsplaatsen tevens bezig met het op een milieuverantwoorde manier afvoeren van boten ook wel “botensloop” genoemd. Ziet u het niet meer zitten met uw boot, heeft u de 2e hands markt al geprobeerd en krijgt u de boot niet verkocht en ziet u op tegen de kosten die de toekomst met zich mee zal brengen, kosten zoals onderhoud en een ligplaats. Gooi het roer flink om wanneer u het zat bent! Breng uw boot naar Jachthaven Rotterdam, wij zullen uw boot afvoeren op een milieuverantwoorde wijze. In samenwerking met regionale recycle en afvalverwerkingsbedrijven zullen wij de boot verwerken tot grondstoffen voor nieuwe producten. Ook collega bedrijven en overheidsinstanties kunnen bij ons terecht voor de vernietiging van boten.

Voor het afvoeren van boten langer dan 7m kunt u bij ons een offerte op maat aanvragen. Afvoerprijzen voor boten met een maximum lengte tot 7 meter treft u in het onderstaande schema.

  Materiaal Afvoerprijs per meter tot 7m  
  Staal € 95,- incl. btw  
  Polyester € 85,- incl. btw  
  Hout € 85,- incl. btw  

Milieu toeslagen zijn in de meterprijs inbegrepen.
Dient de boot bij u op locatie opgehaald te worden dan kunnen wij dit organiseren tegen aantrekkelijke prijzen, neem hiervoor contact met ons op.

Bij ophalen/inlevering van uw boot krijgt u een kwitantie.

Afvoer formulier

reCAPTCHA is required.
DutchEnglishFrenchGermanPolish