Jachtclub Hillegersberg

Exclusief aanbod winterberging voor leden Jachtclub Hillegersberg

Jachthaven Hillegersberg heeft in samenwerking met Jachthaven Rotterdam een doordachte winterbergingservice samengesteld met een aantrekkelijke prijs voor leden. Jachthaven Rotterdam ligt aan het Noorderkanaal en heeft ruimte voor 25 schepen van de Jachtclub gereserveerd. Uw sloep wordt motorisch winterklaar gemaakt en uw accu’s afgetopt en vorstvrij opgeslagen. Uw schip wordt op nieuwe bokken geplaatst en volledig beschermd tegen de elementen met nieuwe luxe winterkleden.

Als u het Ontzorgingspakket kiest dan wordt uw sloep bovendien gehaald en gebracht en ligt zij in het voorjaar van binnen en buiten schoon, gewaxed en met volle accu weer terug in uw ligplaats in de Jachthaven. Naast de winterberging biedt Jachthaven Rotterdam een volledige onderhoudservice op maat voor alle onderhoudswerkzaamheden.

Tarieven 2021-2022 winterberging (leden Jachtclub Hillegersberg)
Bootlengte tot Basis pakket Ontzorgings pakket
5 m. € 699.95 nb
7 m. € 814.95 € 1339.95
9 m. nb € 1584.95
Diensten Basis pakket Ontzorgings pakket
Ophaalservice -
Inboardmotor winterklaar
Accuservice -
Boot uit water in najaar
Afspuiten onderwaterschip
Winterberging aan wal
Afdekken met winterkleed
Romp cleanen & waxen -
Kuip schoonmaken -
Boot te water in voorjaar
Terugbrengservice -

Alle vermelde tarieven zijn incl. btw.

Boek hier uw winterberging

Contactgegevens

Bootgegevens

Aanvullende services

Let op: Heeft u gekozen voor de jaarlijkse winterstalling dan worden de aangevinkte servicewerkzaamheden jaarlijks uitgevoerd.
reCAPTCHA is required.
Jachthaven Rotterdam heeft een goede reputatie in service, wij vinden het dan ook van belang dat u goed geholpen wordt wanneer u vragen heeft, u kunt bij Jachthaven Rotterdam terecht met al uw nautische vragen.

DutchEnglish
Call Now Button