Onderhoud

Ronald van der Steen, de sloepenspecialist voor geheel Zuid-Holland, reparatie op locatie bij u voor de deur, zie ook www.sloepenreparatie.nl

Uw boot, onze zorg!

Voor het onderhoud van uw boot werkt Jachthaven Rotterdam samen met Sloepenreparatie.nl, respectievelijk Ronald van der Steen. Ronald is uw specialist op het gebied van bootonderhoud, reparatie & service. U kunt bij Ronald terecht met vele zaken. Zo biedt hij o.a. motorische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan, en ook bestaat de mogelijkheid voor een een vlotte en zorgeloze reparatie op locatie. Eveneens heeft uw sloep betijds een complete servicebeurt, poetsbeurt en antifoulingbeurt nodig om zo de economische waarde van uw boot te behouden. Ronald kan u hierin bijstaan met raad en daad. 

Problemen met uw motor komen altijd op een ongelegen moment, juist wanneer u een dag vrij heeft en wenst te ontspannen op het water, pech onderweg is wel het laatste waar u op zit te wachten. Door bijtijds onderhoud en controles uit te voeren vermindert u de kans op storingen. Vaak kan door het tijdig verhelpen van een kleine storing een grote/dure reparatie vermeden worden.

Vestigingslocatie & werkplaats

In huis bij Jachthaven Rotterdam
Noorderkade 120
3039 MB Rotterdam

Tel: 06-41240706
info@sloepenreparatie.nl

Correspondentie adres

Sloepenreparatie.nl
Rijndijk 233
2394 CD Hazerswoude-Rijndijk

DutchEnglishGerman
Call Now Button