Uw boot verkopen

Jachthaven Rotterdam kan u geheel ontzorgen in de verkoop van uw boot. Heeft u een sloep, tender, speedboot of kruiser dan kunnen wij u van dienst zijn in de verkoop van uw boot. Met de bijpassende provisie over de verkoopopbrengst en betaling op basis van “No Cure No Pay” bent u verzekerd van een nette deal en goede verkoopafspraken.

Verkoop op basis van provisie, wat doen wij voor u:

Bent u aan het overwegen om uw boot te verkopen dan biedt Jachthaven Rotterdam u de verkoopservice op maat. Besteed uw verkoop uit aan Jachthaven Rotterdam.

Wat kunnen we voor u zoal betekenen:

Jachthaven Rotterdam neemt de gehele marketing aangaande de verkoop van uw boot uit handen, we zorgen er onder andere voor dat uw boot op de nodige verkoopsites goed gepromoot wordt en goed zichtbaar is voor de potentieel kopende partij. 

We fotograferen uw boot en waar nodig worden deze foto’s d.m.v. de nodige software extra bewerkt zodat er een nog beter beeld ontstaat van uw boot. Door bijvoorbeeld extra contrast of belichting kan uw boot een stuk beter uit de verf komen wat potentiële kopers sneller zal aantrekken.

Jachthaven Rotterdam voorziet de geïnteresseerde partij van de nodige verkoopinformatie aangaande uw boot, te denken aan onder andere alle technische gegevens, vaareigenschappen, afmetingen en opties. 

Wanneer een potentiële koper zich meldt zullen we deze begeleiden bij de bezichtiging van uw boot. 

Jachthaven Rotterdam zorgt voor de gehele juridische en financiële afwikkeling bij de verkoop van uw boot. 

Jachthaven Rotterdam stelt een consignatie overeenkomst op als basis voor de verkoopafspraken tussen u en ons Jachthaven Rotterdam als bemiddelende partij.

Jachthaven Rotterdam hanteert een verkoopprovisie welke berekend wordt over de verkoopopbrengst van uw boot.

Samen met u wordt de verkoopprijs en de verkoopprovisie vooraf vastgesteld en worden de nodige afspraken op papier bevestigd. 

Jachthaven Rotterdam werkt bij verkoop van uw boot op basis van “No Cure, No Pay”!

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken dan bent u uiteraard van harte welkom.

Direct uw boot verkopen, hoe gaat dit in zijn werk:

Wenst u direct uw boot te verkopen zonder zorgen dan kunnen wij voor u ook van betekenis zijn. Na een bezichtiging brengen wij een bod aan u uit en verkoopt u uw boot. U ontvangt direct uw geld en verkoopt uw boot zonder zorgen.


DutchEnglishFrenchGermanPolish