Uw boot verkopen

Bent u aan het overwegen om uw boot te verkopen dan biedt Jachthaven Rotterdam u een verkoopservice op maat.

“Ontzorgingspakket voor verkoop van uw boot”

Wat houdt dit in:

  • Jachthaven Rotterdam neemt de gehele marketing aangaande de verkoop van uw boot uit handen, we zorgen er onder andere voor dat uw boot op de nodige verkoopsites goed gepromoot wordt en goed zichtbaar is voor de “kopende partij”. 
  • Jachthaven Rotterdam fotografeert uw boot en waar nodig worden deze foto’s d.m.v. de nodige software extra bewerkt zodat er een nog beter beeld ontstaat van uw boot. Door bijvoorbeeld extra contrast of belichting kan uw boot een stuk beter uit de verf komen wat potentiële kopers sneller zal aantrekken.
  • Jachthaven Rotterdam voorziet de geïnteresseerde partij van de nodige verkoopinformatie aangaande uw boot, te denken aan onder andere alle technische gegevens, vaareigenschappen, afmetingen en opties. 
  • Wanneer Jachthaven Rotterdam een potentiële koper ontvangt zullen we deze begeleiden bij de bezichtiging van uw boot. 
  • Jachthaven Rotterdam zorgt voor de gehele financiële en juridische afwikkeling bij de verkoop van uw boot. 
  • Jachthaven Rotterdam stelt een consignatie overeenkomst op als basis voor de verkoopafspraken tussen u en ons Jachthaven Rotterdam als bemiddelende partij. Jachthaven Rotterdam hanteert een verkoopprovisie welke berekend wordt over de verkoopopbrengst van uw boot. Samen met u wordt de verkoopprijs en de verkoopprovisie vooraf vastgesteld en worden de nodige afspraken op papier bevestigd. 
  • Jachthaven Rotterdam werkt bij verkoop van uw boot op basis van “No Cure, No Pay”!

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken dan bent u uiteraard van harte welkom. Ligt u met uw boot in of nabij Rotterdam dan voorzien wij u graag van onze service!

Contact opnemen
Is uw interesse gewekt, dan kunt u direct contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.

 

U kunt met elk type boot bij ons terecht!

Heeft u in aanbod een sloep, tender, kruiser, speedboot, RIB of zeilboot dan komen we graag met u in contact.