Verkoopservice

Uw boot verkopen, wij helpen u verder
Vele klanten hebben wij reeds geholpen met een geslaagde verkoop. Heeft u besloten uw boot te willen verkopen, Jachthaven Rotterdam ontzorgt u met één van onze verkoopmogelijkheden, consignatieverkoop of een directe overname. 

Consignatieverkoop
Heeft u een sloep, tender, speedboot, RIB of kruiser dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u graag verder met het verkopen van uw boot op basis van no cure no pay. Met de bijpassende provisie over de verkoopopbrengst en betaling op basis van no cure no pay bent u verzekerd van een nette deal en goede verkoopafspraken. Totdat de verkoop met kopende partij is gesloten blijft u volledig eigenaar van uw boot. 

Directe overname van uw boot
Wordt u liever op korte termijn geheel ontzorgt  ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer wij potentie zien in uw boot zullen wij u een bod uitbrengen. Bij acceptatie van het bod wordt uw boot binnen 5 werkdagen van u overgenomen.

Is uw interesse gewekt om zaken te doen, vul het intake formulier in om uw boot bij ons aan te bieden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw verkoopverzoek door te nemen. Ligt uw boot niet bij Jachthaven Rotterdam in de jachthaven, ook dan kunt u gebruik maken van onze verkoopservice.

Intake formulier boot verkopen

reCAPTCHA is required.
  • Interboat 22 Xplorer verkocht door Jachthaven Rotterdam
  • Boot in verkoop bij Jachthaven Rotterdam
DutchEnglishGerman
Call Now Button