Uw boot veilig in de jachthaven

Jachthaven Rotterdam is een veilige thuishaven voor uw boot. De jachthaven voorziet in diverse beveiligingssystemen om uw boot met een veilig gevoel in de jachthaven achter te laten. 

De jachthaven is voorzien van een 24/7 camera surveillance systeem, camera’s zijn aanwezig op zichtbare en onzichtbare locaties. Ook voorziet de jachthaven in een toegangscontrole systeem, door middel van dit systeem zorgen wij ervoor dat ongenode gasten buiten de deur blijven. Naast dit alles adviseren wij onze leden om waardevolle spullen niet op de boot achter te laten, de boten met een ART goedgekeurd slot aan de steiger vast te maken en voorzien wij onze watersporters van verdere informatie aangaande het veilig achterlaten van de boot. Bij ons zijn eveneens meerder boten in de jachthaven uitgevoerd met een tracking device, en of een alarmsysteem. Naast dit alles blijft Jachthaven Rotterdam jaar in jaar uit investeren in veiligheid en verbetering van de voorzieningen voor haar leden.

Jachthaven Rotterdam kenmerkt zich en onderscheid zich door middel van de extra veiligheid ten opzichte van andere jachthavens in de omgeving, naast dit alles is de havenmeester zo goed als te allen tijde aanwezig om over uw eigendommen te waken.

Ligplaats boeken

DutchEnglishGerman
Call Now Button