Uw boot stallen op de wal

Tegen het einde van het vaarseizoen wordt het weer tijd om na te denken over de stalling van uw boot, gaat het in de winter vriezen, heeft de boot onderhoud nodig en moet ik mijn motor winter klaar maken? Dit zijn vast vragen die bij u spelen, wij helpen u graag. Het is bij Jachthaven Rotterdam mogelijk om boten met de heftruck in of uit het water te halen wanneer de boot niet zwaarder is dan 4500kg, de boot niet langer is dan 9.00m, niet breder dan 3.00m en de diepgang maximaal 1.00m onder het water oppervlak is.

Onderhoud aan uw boot

U kunt bij ons het gehele jaar terecht voor onderhoud aan uw boot. Via de reserveren knop kunt u een stalling plaats reserveren en aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken. Met onze heftruck kunnen wij uw boot veilig uit het water halen, meer informatie over hoe dit werkt treft u hier.

** De winterstalling bij Jachthaven Rotterdam begint op 1 oktober in oktober en november zullen wij de boten uit het water halen voor stalling. Tussen 1 en 30 april worden de boten in tegenovergestelde volgorde van binnenkomst te water gelaten. De service om uw boot in het najaar uit het water te halen en in het voorjaar te water te laten voeren wij kosteloos uit.

Stallingplaats boeken

DutchEnglishGerman
Call Now Button