De Havenmeester

Erik havenmeester en aanspreekpunt op de jachthaven. U kunt bij hem terecht voor alle nautische zaken. Op het gebied van bootonderhoud, stalling, ligplaatsen en voor technische vragen is de havenmeester de persoon waar u uw vragen aan kunt stellen. Naast het service verlenen heeft de havenmeester ook als taak het innen van de havengelden en het verstrekken van gebiedsinformatie aangaande de waterwegen, bruggen en sluizen. De havenmeester wijst u de juiste ligplaats om aan te meren en handelt met u de administratieve zijde af van het verhaal. Wanneer een bepaald schip voor een langere periode achtergelaten zal worden controleert de havenmeester het schip regelmatig; of deze nog goed ligt en mogelijk opnieuw vastgemaakt moet worden om schade te voorkomen. De havenmeester zal er dus op toezien dat schepen niet beschadigen en houdt de algemene staat van de haven goed in de gaten. Naast de zorg voor uw schip bent u als booteigenaar te allen tijde verantwoordelijk dat uw schip goed vast ligt aan de bolders en geen schade kan veroorzaken. Wanneer er zich problemen voordoen met uw schip zal de havenmeester met u contact opnemen.

Havenmeester Erik
010-4658627
info@jachthavenrotterdam.nl

Jachthaven Rotterdam

Jachthaven Rotterdam is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto ook kunt u gemakkelijk parkeren voor de deur. U ervaart bij Jachthaven Rotterdam pure vrijheid, u ervaart op de wateren in Rotterdam en omstreken het vakantiegevoel!

Kennismaking

Via deze weg nodigen wij u graag uit om kennis te komen maken. Onder het genot van een kop koffie of een verfrissende limonade zullen wij u een en ander vertellen over Jachthaven Rotterdam de vaargebieden en pluspunten van de jachthaven.

Uw ligplaats

De havenmeester wijst u een passende ligplaats toe en kan u eveneens goed informeren over hoe u het beste uw boot kunt afmeren. Ook kunt u bij de havenmeester terecht voor advies aangaande nautische zaken.

Reserveren

Call Now Button