Te koop

Op onze te koop aangeboden producten zijn alle inruil voorstellen bespreekbaar.

Flipper 760

De Flipper 760 met een lengte van 8.20 over all is een betrouwbare boot, ideaal voor een weekend of weekje weg. Met het complete interieur een buitenzit en open dak geniet u ieder moment. De 130pk Volvo Penta geeft u vaargenot op ieder type water. De dualprop-aandrijving zorgt voor een zeer vaste koers, constant corrigeren van het stuurwiel is verleden tijd. Daarnaast maken de boegschroef en het riante zwemplateau deze boot compleet. 

Bekijk de advertentie hier!

Interboat 21

De Interboat 21 is een robuuste sloep van 100% Nedederlandse kwaliteit. De sloep biedt u met zijn zonnedek cabelaring en biminitop het luxeleven. Gaat u deze zomer nog genieten van een heerlijke fles koude champagne tijdens het varen? Dit is uw kans!

Bekijk de advertentie hier!

Wisselend aanbod boottrailers

Diverse merken waaronder merken PEGA, KALF, Vlemmix, Van Claes en Marlin, het aanbod wisselt van tijd tot tijd. 
De boot transporttrailer is ideaal voor het transporteren van uw boot, een kwaliteit trailer tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk de advertentie voor het inhoudelijke aanbod.

Bekijk de advertentie hier!

Aankoop, verkoop & bemiddeling

Speelt u met de gedachte om uw polyester of aluminium boot, trailer en/of buitenboordmotor te verkopen neem dan gerust contact met ons op. 

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Fysieke overname binnen 5 dagen.
  • Directe betaling bij overname, contant of per bank e.e.a. in overleg.
  • Vrijstelling van na aankoop geconstateerde gebreken.
Aanbod bespreken, bel ons!
Call Now Button