Parkeerfaciliteiten zijn uitsluitend bestemd voor ligplaatshouders Jachthaven Rotterdam.

Parkeren

Parkeerabonnement
U heeft een ligplaats bij Jachthaven Rotterdam dan is het parkeren van uw auto op het haventerrein mogelijk van 1 mei tot 30 september, om van de parkeerfaciliteit gebruik te maken sluit u via het boekingsformulier parkeerabonnement het parkeerabonnement af. De kosten voor het parkeerabonnement bedraagt 206,57 excl. btw / € 249,95 incl. btw (periode 2024) u vind deze kosten eveneens terug op de tarievenlijst.

Verrekening:
De periode 1 mei tot boekingsdatum van het parkeerabonnement wordt pro rato parte in mindering gebracht op de factuur.

Toegang: Het parkeer abonnement is persoon’s en kenteken gebonden en geeft toegang tot de jachthaven van 07:00 ‘s ochtend tot 23:00 ‘s avond, 7 dagen per week in de periode 1 mei tot 30 september. U heeft binnen de gestelde tijden de mogelijkheid het elektronisch slot met een App op uw mobiel te openen. Buiten deze tijden kan het slot niet bediend worden en is er geen in en uitrij mogelijkheid om te parkeren of om het terrein te verlaten. U dient het hek ten alle tijden achter u te sluiten zodat ongewenste toegang niet mogelijk is. Het parkeerterrein is enkel bedoeld voor daggebruik, uitsluitend bedoeld voor houders van het parkeerabonnement. Na aanmelding ontvangt u een email met een kopie van de boeking en verdere uitleg, Is uw aanvraag voor het parkeerabonnement geaccepteerd dan ontvangt u een 2e email.

Gasten: Uw gasten dienen buiten het haventerrein te parkeren. Autobezitters die geen geldig parkeerabonnement bezitten riskeren een wielklem, het verwijderen van de wielklem kost € 125,-. Het vergunnen van de uitrijd mogelijkheid door ongeoorloofd parkeren kost € 50,- per keer.

Parkeerfaciliteit: Uitsluitend parkeren voor houders van het parkeerabonnement, zie onderstaande plattegrond voor de toegewezen parkeervakken.

Boekingsformulier Parkeerabonnement
Uw boeking voor het parkeerabonnement wordt enkel geaccepteerd wanneer u een lopende ligplaats overeenkomst heeft bij Jachthaven Rotterdam.

Contact gegevens

Gebruik uw emailaders waarmee u zich heeft ingeschreven voor uw ligplaats.
Uw klantnummer kunt u terugvinden op de ligplaatsfactuur.

Abonnement en voertuig gegevens

reCAPTCHA is required.

Call Now Button