Over ons

Havenmeester Jachthaven Rotterdam

De havenmeester

Erik van Essen is uw vaste havenmeester en aanspreekpunt op de jachthaven. U kunt bij hem terecht voor alle nautische zaken. Op het gebied van bootonderhoud, stalling, ligplaatsen en voor technische vragen is de havenmeester de persoon waar u uw vragen aan kunt stellen. Naast het service verlenen heeft de havenmeester ook als taak het innen van de havengelden en het verstrekken van gebiedsinformatie aangaande de waterwegen, bruggen en sluizen. De havenmeester wijst u de juiste ligplaats om aan te meren en handelt met u de administratieve zijde af van het verhaal. Wanneer een bepaald schip voor een langere periode achtergelaten zal worden controleert de havenmeester het schip regelmatig; of deze nog goed ligt en mogelijk opnieuw vastgemaakt moet worden om schade te voorkomen. De havenmeester zal er dus op toezien dat schepen niet beschadigen en houdt de algemene staat van zijn haven goed in de gaten. Naast de zorg voor uw schip bent u als booteigenaar te allen tijde verantwoordelijk dat uw schip goed vast ligt aan de bolders en geen schade kan veroorzaken. Wanneer er zich problemen voordoen met uw schip zal de havenmeester met u contact opnemen

Erik van Essen
010-4658627
info@jachthavenrotterdam.nl

Een stukje geschiedenis

Het huidige Jachthaven Rotterdam, in 1969 opgericht een jachthaven met werkplaats en watersportwinkel genaamd “Jachthaven A. Moerman” De jachthaven opgericht in 1969 was toen de tijd een thuishaven voor booteigenaren. Toen de tijd en nu nog steeds kunnen de boten bij Jachthaven Rotterdam uit het water voor onderhoud. De jachthaven is in 2009 overgenomen door de heer Erik van Essen. Een jonge ondernemer die Jachthaven Rotterdam beheerd en voortzet. Met steun van zijn familie is het gehele bedrijf in een nieuw jasje gezet, zo zijn alle steigers in april 2010 vervangen. De steigers zijn voorzien van elektriciteit- aansluiting met een vermogen van 220v. Tevens is er een watertap installatie geïnstalleerd voor het bijvullen van uw watertank.
In het najaar van 2012 is er besloten om een naamswijziging binnen het bedrijf toe te passen om zo een nieuwe uitstraling en identiteit te verwerven. Tijdens de voorbereidingen werd er  hard gewerkt om de naamswijziging te realiseren, op 19 december 2013 is de naamsbekendheid van Jachthaven Rotterdam dan ook aan haar klanten bekendgemaakt. Vandaag de dag bieden wij u nog steeds de service en vriendelijkheid die u als watersporter mag verlangen.

Ronald van der Steen, de sloepenspecialist voor geheel Zuid-Holland, reparatie op locatie bij u voor de deur, zie ook www.sloepenreparatie.nl

Hoofdwerktuigkundige

Ronald van der Steen is voor de klanten van Jachthaven Rotterdam de onderhoudsman van alle sloepen, tenders, kruisers en overige type boten. Ronald van der Steen werkt zelfstandig onder de naam Sloepenreparatie.nl en staat voor iedere boot klaar. De werkervaring van Ronald is ruimschoots, als Hoofdwerktuigkundige heeft hij dan ook geruime ervaring in het onderhouden en repareren van boten.
De basis van Ronald en zijn vakmanschap ligt in de beroepsvaart, een monteur van hoog technisch niveau, meedenkend met de klanten en altijd op zoek naar de meest praktische oplossing voor de storingen die zich bevinden op uw boot.  

Of u nu bij Jachthaven Rotterdam klant bent of niet, u kunt te allen tijde bij Ronald terecht. Ronald staat u te woord met raad en daad!

Ronald van der Steen
06-41240706
info@sloepenreparatie.nl

Werkplaats

Sloepenreparatie.nl heeft sinds 1 januari 2018 bij Jachthaven Rotterdam op het terrein een eigen vestiging met werkplaats voor het onderhoud van sloepen, tenders en kruisers, al me al kunt u met bijna elk type boot bij Sloepenreparatie.nl terecht. Ook kunt u er voor kiezen het motorisch onderhoud aan uw inboardmotor bij u op locatie uit te laten voeren. Sloepenreparatie.nl is een onafhankelijke onderneming en voorziet in vrijwel elk onderhoud waar een boot behoefte aan heeft. 

Niet alleen onderhoud maar ook daadwerkelijke reparatie werkzaamheden voert Sloepenreparatie.nl uit, te denken aan vaarschades, motorische defecten als mede las en slijpwerkzaamheden. Voor alle onderhoud en reparatie werkzaamheden is Sloepenreparatie.nl de specialist in Rotterdam

 

Jachthaven Rotterdam

Jachthaven Rotterdam is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto ook kunt u gratis parkeren voor de deur. U ervaart bij Jachthaven Rotterdam pure vrijheid, u ervaart op de wateren in Rotterdam en omstreken het vakantiegevoel!

Kennismaking

Via deze weg nodigen wij u graag uit om kennis te komen maken. Onder het genot van een kop koffie of een verfrissende limonade zullen wij u een en ander vertellen over Jachthaven Rotterdam de vaargebieden en pluspunten van de jachthaven.

Uw ligplaats

De havenmeester wijst u een passende ligplaats toe en kan u eveneens goed informeren over hoe u het beste uw boot kunt afmeren. Ook kunt u bij de havenmeester terecht voor advies aangaande nautische zaken.

Reserveren

DutchEnglishFrenchGermanPolish