Botenstalling Capelle aan den Ijssel

De botenstalling voor Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een botenstalling voor Capelle aan den IJssel, dan mogen wij u aanraden om eens bij ons te komen kijken. Jachthaven Rotterdam is de plek waar u het hele jaar door terecht kunt met uw boot. Als het vaarseizoen is, dan maakt u vanuit onze haven de mooiste tochten door de omgeving. In Zuid-Holland vallen over het water prachtige dingen te bekijken. Reden genoeg om een ligplaats bij onze haven te reserveren. Maar ook als u een botenstalling voor Capelle aan den IJssel zoekt, dan kunt u er op rekenen dat wij een plekje voor u hebben.

Een winterstalling bij Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een goede winterstalling bij Capelle aan den IJssel? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Wij hebben ruimte voor boten tot 8 meter, met een gewicht van maximaal 2500 kilo. Deze boot mag dan nog een maximale diepgang hebben van 1.00 meter. Wij takelen uw boot zelf uit het water. We beginnen hier in oktober mee. Als het weer dan weer wat aardiger is voor vaarlui en hun jachten, dan takelen we de boten weer terug in het water. Deze takelwerkzaamheden voeren wij geheel gratis voor u uit.

Meer weten over onze botenstalling in de buurt van Capelle aan den IJssel?

Als u meer wilt weten over onze winterstalling bij Capelle aan den IJssel, dan raden wij u aan om eens op onze website te kijken voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die we voor u hebben. Onze winterstalling voor Capelle aan den IJssel staat voor u klaar om uw boot in tiptop conditie te houden tijdens het barre winterseizoen!

Call Now Button