Botenstalling Delft

EINDE VAARSEIZOEN

Een perfecte botenstalling voor Delft

Bent u op zoek naar een goede botenstalling in Delft? Jachthaven Rotterdam is niet in Delft gelegen maar is wel dichtbij genoeg om het overwegen waard te maken. U moet namelijk weten dat u bij Jachthaven Rotterdam over een groot aantal verschillende faciliteiten de beschikking heeft. Naast een stalling vindt u bij onze haven namelijk ook gewone aanlegplaatsen waar u het hele jaar gebruik van kunt maken. U kunt het ook zo doen dat u tijdens het vaarseizoen uw boot in de haven laat liggen en deze dan na het seizoen, voor de winter, in onze stalling laat leggen. Zo weet u zeker dat uw boot het hele jaar een veilige plek heeft.

Een winterstalling bij Delft

De winter komt eraan, wat gaan we dit jaar met de boot doen? Dit is een vraag die waarschijnlijk bij veel booteigenaren speelt. Als u ervoor kiest om de botenstalling bij Delft van Jachthaven Rotterdam te gebruiken, dan weet u zeker dat u hier gaat profiteren van een perfecte ligplek. Wij zorgen er dan voor dat uw boot netjes uit het water wordt getakeld en dat deze een mooie plek krijgt in onze winterstalling voor Delft. U heeft dan ook de keuze om ons uw boot eens goed na te laten kijken, zodat deze na de winter weer helemaal klaar is.

De botenstalling voor Delft

Bij Jachthaven Rotterdam bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede winterstalling voor uw boot. WIj beginnen in oktober met het uit het water takelen van boten, die wij daarna in april weer netjes te water laten. Wij beschikken over de faciliteiten om uw boot het water uit te takelen tot een gewicht van 7000 kilo, met een maximale diepgang van 1,20 meter. Bij ons bent u altijd zeker dat uw boot een perfecte plek krijgt, zodat deze weer meteen gebruikt kan worden als het weer dit weer toelaat.

 

Call Now Button