Botenstalling Schiedam

EINDE VAARSEIZOEN

Shot of a father and son enjoying a boat ride together on a lake

 

 

De botenstalling voor Schiedam

Er zijn in de omgeving van Rotterdam heel wat verschillende stallingen te vinden. Toch raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam als u op zoek bent naar een winterstalling waar u er zeker van kunt zijn dat er goed voor uw boot gezorgd wordt. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij onze stalling. We vertellen u dan meer over de prijzen voor stalling, alsmede de overige faciliteiten die wij u te bieden hebben bij Jachthaven Rotterdam.

Op zoek naar een botenstalling voor Rotterdam

Jachthaven Rotterdam is een grote, mooi gelegen, zeer complete jachthaven. U heeft de mogelijkheid om hier een mooie plek te krijgen voor uw boot, waar deze dan mooi kan liggen. U heeft vanaf de haven maar een kort vaartochtje voor de boeg als u naar het mooie natuurschoon van Zuid-Holland wil varen. Maar naast een haven hebben wij ook een stalling. Wij zorgen er in oktober en november voor dat uw boot uit het water wordt getakeld en dat hij een plek krijgt waar hij veilig ligt in de winter. Als het weer het dan in het voorjaar weer toelaat zorgen wij ervoor dat uw boot snel weer in het water komt te liggen.

De voordelen van onze winterstalling bij Schiedam

Als u kiest voor winterstalling bij Schiedam bij Jachthaven Rotterdam, dan maakt u hier een goede keuze mee. Onze winterstalling is namelijk voorzien van alle faciliteiten die u maar nodig kunt hebben. We kunnen overweg met boten tot een gewicht van 7000 kilo, die dan een diepgang hebben van 1,2 meter. We raden u aan om anders een keer bij ons langs te komen om onze jachthaven en winterstalling eens in het echt te komen bekijken. We beantwoorden graag alle vragen die u over onze mogelijkheden maar kunt hebben.

Reserveren

Call Now Button