Botenstalling Vlaardingen

EINDE VAARSEIZOEN

Shot of a father and son enjoying a boat ride together on a lake

 

 

De botenstalling voor Vlaardingen

Als u iemand bent die graag een vaartochtje maakt, dan snapt u ook dat het wel eens nodig is om de boot uit het water te halen. Het liefst vaart u natuurlijk het hele jaar door, maar dit is niet altijd mogelijk. Zeker in de winter is het soms beter om uw boot uit het water te halen en deze een veilige plek binnen te geven. Per slot van rekening kunnen de weersomstandigheden een behoorlijke wissel trekken op hoe uw boot eruit ziet en hoe solide hij nog is. Bij Jachthaven Rotterdam vindt u een botenstalling voor Vlaanderen waarbij er zeker van kunt zijn dat uw boot helemaal in goede handen is.

De winterstalling voor Vlaardingen

Bent u op zoek naar een goede winterstalling voor uw boot? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. We geven u dan graag een rondleiding door onze jachthaven, waarbij we ook zeker onze winterstalling aan u zullen tonen. Meer weten over de mogelijkheden? U mag ons het hemd van het lijf vragen. Jachthaven Rotterdam is gelegen op de rand van het centrum van Rotterdam, u bent bij ons razendsnel als u de A20 neemt. Onze jachthaven is namelijk naast de A20 gelegen.

Meer weten over onze winterstalling voor Vlaardingen?

Onze botenstalling voor Vlaardingen is voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We beginnen in oktober met het uit het water takelen van boten. Als het weer ons dan in het voorjaar weer toelacht gaan we aan de slag met het weer te water laten van de boten. Zo heeft uw sloep, jacht of speedboot de hele winter veilig gelegen en kunt u er direct weer mee op stap!

Reserveren

Call Now Button