Jachthaven Barendrecht

De jachthaven voor Barendrecht

U bent woonachtig in Barendrecht en bent voor uw boot op zoek naar een jachthaven in de buurt? Kom dan eens een kijkje nemen bij Jachthaven Rotterdam. Wij zijn gelegen vlakbij het centrum van de stad, waar wij een zeer ruime jachthaven voor u hebben klaarliggen. Bij ons is het mogelijk om schepen van verschillende afmetingen te stallen. Wij hebben voor u een ligplaats te water, maar ook een stalling waar u uw boot afgeschermd op het land neer kunt leggen. Onze jachthaven is geschikt voor boten tot 12 meter. Elke ligplaats is voorzien van een drietal bolders en een vingerpier.

Op zoek naar een jachthaven voor Barendrecht

Op zoek naar een jachthaven maar de geschikte jachthavens zijn in Barendrecht niet te vinden? Dan hebben wij een prachtige jachthaven voor u klaarstaan. Bij ons kunt u terecht met een groot aantal verschillende boten. Kom gewoon even bij ons langs met bijvoorbeeld uw motorboot, sloep, jacht, speedboat of weekend cruiser. Uiteraard hebben we ruimte voor elke boot die niet langer is dan 12 meter. Op onze website vindt u een duidelijke plattegrond van onze jachthaven voor Barendrecht. Hierop kunt u zien wat voor plekken er allemaal voor uw boot beschikbaar zijn. Tussen alle jachthavens voor boot in Barendrecht zult u zien dat onze jachthaven de mooiste ligruimte aanbiedt.

Jachthavens boot Barendrecht

U bent op zoek naar jachthavens in Barendrecht? Kom gewoon eens een kijkje nemen bij Jachthaven Rotterdam. Bij ons vindt u een ligplaats te water die voorzien is van meerdere stroompunten. Daarnaast is de jachthaven ook voorzien van een centraal gelegen watertappunt. U kunt heel eenvoudig een plekje op onze jachthaven reserveren. U doet dit namelijk direct via onze website, waar u dan ook meteen ziet of er nog ruimte vrij is voor uw boot. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op voor meer informatie.

Call Now Button