Jachthaven Berkel en Rodenrijs

De jachthaven voor Berkel en Rodenrijs

U bent woonachtig in Berkel en Rodenrijs en zoekt een mooie plek om uw jacht veilig aan te kunnen meren? Een centraal gelegen plek waarvandaan u direct toegang heeft tot de mooiste plekjes die er in uw omgeving terug te vinden zijn? Dan raden wij u aan om gewoon een keer een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. We geven u graag een rondleiding waarbij we u al onze faciliteiten laten zien. U kunt dan met eigen ogen bekijken wat voor een ideale plek wij met onze jachthaven in de aanbieding hebben. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken.

Jachthavens boot Berkel en Rodenrijs

Er zijn heel wat jachthavens bij Berkel en Rodenrijs te vinden. Toch denken wij dat u vooral onze jachthaven erg zult kunnen waarderen. Neem om te beginnen eens de perfecte ligging van onze jachthaven. U bent vanaf Jachthaven Rotterdam zo op de Rotte of de Maas, waar ook nog eens bijkomt dat de Kagerplassen en de Biesbosch bij ons om de hoek zijn. Als u dan ook een weekend het water op wilt, dan bent u vanaf onze jachthaven zo waar u maar wilt zijn. Hier komt bij dat al onze ligplaatsen zeer compleet zijn uitgerust. Ze zijn voorzien van drie bolders en een vingerpier.

De complete jachthaven voor Berkel-Rodenrijs

Als u op zoek bent naar jachthavens voor een boot in Berkel-Rodenrijs, dan hoeft u alleen maar een kijkje bij ons te komen nemen. Zo zult u zien dat wij plekken ter beschikking hebben van 5 tot 12 meter en dat u bij ons altijd een stroompunt binnen handbereik heeft. Er is ook gedacht aan een handig centraal watertappunt. Gezien het soort vaargebieden dat er in de omgeving van onze jachthaven te vinden zijn, zijn onze plekken bij uitstek geschikt voor sloepen, motorkruisers en speedboten.

Call Now Button