Jachthaven Capelle aan den IJssel

De jachthaven voor Capelle aan den IJssel

In de regio Rotterdam zijn heel wat mooie jachthavens te vinden. Dit is ook niet zo verwonderlijk, per slot van rekening is het zo dat er in onze regio heel wat mooie waters en natuurgebieden te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Kagerplassen, of de welbekende Biesbosch. Als u de beschikking heeft over een boot, dan wilt u natuurlijk dat u deze op een mooie, centraal gelegen plek in deze regio neer kunt leggen. Voor jachthavens bij Capelle aan den IJssel raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Wij bieden u een zeer complete, veilige ligplaats aan op een zeer centraal gelegen plek.

Jachthavens boot Capelle aan den IJssel

Voor de mooiste jachthaven bij Capelle aan den IJssel komt u gewoon een keer langs bij Jachthaven Rotterdam. We leiden u graag een keer rond, zodat u met eigen ogen kunt zien dat wij u een veilige thuishaven aanbieden. Onze jachthaven is goed bereikbaar vanuit de stad, het is bijvoorbeeld ook maar 20 minuten rijden als u vanuit Den Haag komt. Ook vanuit Capelle aan den IJssel bent u zo bij ons op de juiste plek. We zijn gelegen langs de A-20. Dankzij onze ligging is er een groot aantal waters heel eenvoudig en snel bereikbaar. U kunt hier bijvoorbeeld ook denken aan het Noorderkanaal, de Rotte en de Maas.

Meer weten over jachthavens boot Capelle aan den IJssel?

Komt u gewoon een keer bij ons langs om onze ligplaatsen eens te bekijken. Heeft u de beschikking over een speedboot, een motorkruiser of een moderne sloep? Dan zult u merken dat u bij ons prima ligt. We hebben plekken voor u klaarstaan voor boten van 5 tot 12 meter lengte. Elke aanlegplaats is voorzien van 3 bolders en een vingerpier. Ook stroom is eenvoudig te bereiken, waarnaast u bij ons een centraal gelegen watertappunt vindt. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze ligplaatsen, waarbij u op een plattegrond de hele jachthaven in kaart heeft. We vertellen u hier in persoon graag meer over.

Call Now Button