Jachthaven Delft

De jachthaven voor Delft

Bent u op zoek naar een jachthaven voor Delft? Heeft u een boot of jacht waar u een plekje voor zoekt? Neem dan eens een kijkje op de website van Jachthaven Rotterdam. U vindt hier alle informatie die maar nodig is om precies te weten wat u op onze jachthaven allemaal kunt verwachten. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan ligplaatsen, waar altijd ruimte is voor uw boot. Tussen andere jachthavens voor Delft vallen wij op met onze ligging, ruime plekken en voorzieningen. Jachthaven Rotterdam is namelijk gelegen in het centrum van Rotterdam, waar vandaan u gelijk de hele regio kunt bevaren.

Jachthavens boot Delft

Bij Jachthaven Rotterdam vindt u gegarandeerd een plekje voor uw boot. Wij hebben plekken voor alle soorten boten tot 12 meter. Denk daarbij aan moderne sloepen, speedboten, tenders en weekend cruisers, maar natuurlijk ook voor andere soorten boten die binnen deze afmetingen vallen. De jachthaven is ruim voorzien van stroompunten, alsmede een mooi centraal gelegen watertappunt. Al onze ligplaatsen zijn daarnaast voorzien van een drietal bolders en een vingerpier. Op onze website vindt u niet alleen meer informatie hierover, maar ook de mogelijkheid om met een druk op de knop gelijk zelf een ligplaats te reserveren.

Meer weten over jachthavens boot Delft?

Jachthavens voor Delft zijn er genoeg te vinden. Maar nergens vindt u een mooiere ligging en betere faciliteiten dan bij Jachthaven Rotterdam. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze jachthaven voor Delft als u eens wilt zien hoe onze jachthaven er bij ligt. Bij ons heeft u een ligplaats tegen scherpe tarieven. U heeft bij ons niet alleen plekken aan het water, maar ook in onze stalling. Hier ligt uw boot veilig voor bijvoorbeeld de winterperiode. Meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen met al uw vragen.

Call Now Button