Jachthaven Den Haag

De jachthaven voor Den Haag

U bent woonachtig in Den Haag en bent op zoek naar een goede jachthaven? U heeft een mooie plek nodig voor uw boot waarbij u er zeker van kunt zijn dat deze hier veilig en goed bereikbaar ligt? Voor een jachthaven voor Den Haag komt u gewoon een keer een kijkje nemen bij Jachthaven Rotterdam. Wij zijn gelegen in het centrum van de stad en zijn zodoende zeer goed bereikbaar. We hebben een groot aantal mooie ligplaatsen voor u, voor boten van tot wel 12 meter. Onze jachthaven voor Den Haag is gelegen aan het Noorderkanaal, langs de A20. Wij zijn goed te bereiken vanuit de hele regio.

Jachthavens boot Den Haag

Jachthavens voor Den Haag zijn er volop te vinden. Toch kunnen wij u van harte aanraden om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Bij ons vindt u namelijk een ligplaats waar iedereen zijn boot wel neer wil leggen. Elke ligplek is voorzien van een drietal bolders en een vingerpier. Er zijn meerdere stroompunten, waarnaast er ook een centraal gelegen watertappunt terug te vinden is. Of u nu met een jacht, sloep of speedboot vaart, bij ons bent u aan het juiste adres voor een veilige plek. Wij hebben bijvoorbeeld ook een grote winterstalling beschikbaar, waar uw boot in de wintermaanden een veilig onderkomen heeft.

Meer weten over jachthavens voor boot bij Den Haag?

Komt u gewoon een keer langs bij ons als u jachthavens voor Den Haag aan het bekijken bent. Bij ons vindt u namelijk een mooie ligplaats voor elke soort boot. We beantwoorden graag al uw vragen over de mogelijkheden van onze jachthaven. Dit kan in persoon, we hebben ook een handige chatfunctie op onze website. Een ligplaats reserveren is heel eenvoudig. U drukt gewoon op de knop reserveren en u ziet gelijk wat er voor uw boot allemaal nog beschikbaar is in onze jachthaven. U kunt er dan op rekenen dat uw boot in de nabije toekomst een veilige, centrale plek heeft gevonden!

Call Now Button