Jachthaven Naaldwijk

De jachthaven voor Naaldwijk en omstreken

U weet zonder enige twijfel dat er in de omgeving van Naaldwijk prachtige natuur te vinden is. Ook op het water valt er zeer veel te genieten in Naaldwijk en omstreken. Als u de beschikking heeft over een motorkruiser, een sloep of een speedboot, dan is het ook verstandig om zoveel mogelijk bij u in de regio een mooie ligplaats te vinden. We bieden u een zeer centraal gelegen ligplaats aan waarmee u direct in de buurt van de Biesbosch en de Kagerplassen bent. We hebben het natuurlijk over Jachthaven Rotterdam, een zeer compleet uitgeruste jachthaven voor iedereen die geniet van het water.

Jachthavens voor Naaldwijk

Op zoek naar jachthavens voor boot in Naaldwijk? Bij Jachthaven Rotterdam vindt u een plek die niet alleen zeer compleet is, maar waar vandaan u ook direct van het vele natuurschoon in de omgeving kunt genieten. Dankzij onze centrale ligging nabij het centrum van Rotterdam zal het nooit moeilijk voor u zijn om bij uw jacht te komen. Onze jachthaven ligt aan de A20. Zo bieden wij een perfecte ligplaats als u in de buurt van Rotterdam woont, maar ook als u ver hierbuiten woont en toch wil kunnen genieten van het natuurschoon in onze regio.

Jachthavens boot Naaldwijk

Als u een boot heeft waarmee u graag de omgeving van Naaldwijk eens wilt bezoeken, dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. We geven u graag een rondleiding over onze jachthaven, waarbij we u uitgebreid laten zien wat er allemaal mogelijks is bij ons. We hebben compleet uitgeruste ligplaatsen voor u, waarbij u er ook op kunt rekenen de beschikking te hebben over een stroompunt en een watertappunt. Op onze website vindt u ons adres en contactinformatie, naast uitgebreide informatie over de ligplaatsen.

Call Now Button