Jachthaven Rijswijk

De jachthaven voor Rijswijk

Er is in de omgeving van Rijswijk veel moois te beleven op het water. U bevindt zich in een regio met veel prachtige natuur, we kunnen ons dan ook voorstellen dat u graag een mooie plek heeft om uw boot in deze regio aan te meren. Bij Jachthaven Rotterdam vindt u een plek voor als u een nachtje in onze mooie stad aan wil meren, maar ook als u hier langere tijd wilt blijven liggen. Jachthaven Rotterdam is ideaal onder de jachthavens voor Ridderkerk, aangezien wij in het centrum van Rotterdam gelegen zijn. Zodoende heeft u toegang tot de gehele regio op het water, maar heeft u ook alle mogelijkheden van de stad zelf tot uw beschikking.

Jachthavens boot Rijswijk

Bent u op zoek naar een mooie ligplaats voor uw boot, die voorzien is van alle faciliteiten die u maar nodig heeft en waar u niet teveel voor betaalt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Jachthaven Rotterdam. Wij hebben ligplaatsen voor boten tot 12 meter. Deze zijn allemaal voorzien van drie bolders en een vingerpier. Er zijn meerdere stroompunten nabij uw ligplaats en er is een centraal gelegen watertappunt. We hebben meerdere soorten ligplaatsen voor u ter beschikking, die u eenvoudig via onze website kunt reserveren. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u graag een keer een rondleiding wilt hebben over onze jachthaven voor Rijswijk en omstreken.

Meer weten over jachthavens voor boot bij Rijswijk?

Jachthaven Rotterdam neemt een bijzondere plek in tussen de andere jachthavens voor Rijswijk. Bij ons vindt u namelijk een prachtige ligplaats met een centrale ligging, waar vandaan u direct toegang heeft tot de prachtige natuur om Rotterdam heen. Vanaf de jachthaven staat u direct in het bruisende centrum van Rotterdam. Heeft u een sloep, jacht of speedboot? Een ander soort boot? Wij hebben voor elke soort boot wel een mooie plek klaarliggen. We vertellen u hier graag meer over.

Call Now Button