Jachthaven Schiedam

De jachthaven voor Schiedam

Als u in Schiedam woont en daar een jacht heeft, dan mag u uzelf gelukkig prijzen. U woont dan in een bruisende regio, waar vanaf het water veel moois te beleven valt. Bent u op zoek naar een jachthaven bij Schiedam? Een mooie, centraal gelegen plek die voorzien is van alle mogelijke faciliteiten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Op onze jachthaven is elke ligplaats voorzien van drie bolders en een vingerpier. Er zijn meerdere stroompunten terug te vinden, alsmede een centraal gelegen watertappunt. Al deze faciliteiten zijn bij ons tegen scherpe tarieven te reserveren.

Jachthavens boot Schiedam

Van jachthavens bij Schiedam mag u best veel verwachten. Per slot van rekening betekent uw sloep, jacht of speedboot veel voor u en wilt u graag dat deze veilig kan liggen. Vandaar ook dat wij bij onze jachthaven alleen maar de beste faciliteiten aan u willen bieden. We laten u al dit moois graag een keer in levende lijve zien. U bent dan ook van harte welkom om een keer langs te komen, zodat wij u een rondleiding kunnen geven. U ziet dat wat u bij ons allemaal kunt verwachten, daarnaast bent u dan ook gelijk op de hoogte van de centrale ligging van onze jachthaven.

Meer weten over jachthavens voor boot bij Schiedam?

Onze haven is een veilige thuishaven voor uw boot. Alle vaargebieden in onze regio zijn dankzij onze centrale ligging eenvoudig te bereiken, zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw boot. Onze ligplaatsen zijn geschikt voor boten van 5 tot 12 meter, zodoende liggen er bij ons voornamelijk speedboten, sloepen en motorkruisers. Zin in een uitje naar de Rotte of de Maas? Of wilt u een keer de Biesbosch in met uw boot? Dan bent u vanaf onze jachthaven snel waar u wilt zijn. Op onze website vindt u hier alle informatie over, neem anders een keer contact op met uw vragen.

Call Now Button