Jachthaven Vlaardingen

De jachthaven voor Vlaardingen en omstreken

Bent u op zoek naar een mooie, veilige plek om uw boot te stallen in de omgeving van Vlaardingen. Voor een jachthaven bij Vlaardingen bent u bij Jachthaven Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben een ruime, fraaie jachthaven voor u klaarliggen waar u en uw boot van alle gemakken zijn voorzien. Bij onze jachthaven vindt u ligplaatsen voor boten van 5 tot 12 meter. Heeft u dan ook een motorsloep, een speedboot of een weekend cruiser, dan is Jachthaven Rotterdam de ideale plek voor u. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over onze mooie jachthaven.

Jachthavens boot Vlaardingen

Als u jachthavens bij Vlaardingen zoekt waarbij u er zeker van kunt zijn dat uw boot hier veilig ligt, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij ons. Wij zijn gelegen in de buurt van het centrum van Rotterdam, langs de A20. Jachthaven Rotterdam heeft haar plek gevonden aan het Noorderkanaal, waardoor het een ideale plek is om uw boot te leggen als u de fraaie natuur van Zuid-Holland wilt gaan verkennen. Het vaargebied waar onze jachthaven aan is gelegen is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld sloepen, speedboten en motorkruisers. We hebben momenteel meerdere plekken beschikbaar.

Uit jachthavens bij Vlaardingen kiezen

U bent altijd welkom om een keer bij ons te komen kijken. We hebben onze jachthaven voor u klaar liggen en geven u hier graag een keer een rondleiding. U kunt dan met eigen ogen zien dat wij alles goed geregeld hebben en dat u bij ons een prachtig ligplaats voor uw boot heeft. Elke plek is voorzien van drie bolders en een vingerpier. Er zijn op de pier meerdere stroompunten aanwezig, alsmede een centraal gelegen watertappunt. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt dan ook altijd bij ons terecht met al uw vragen.

Call Now Button