Jachthaven Zoetermeer

De jachthaven voor Zoetermeer en omstreken

Als u op zoek bent naar een jachthaven bij Zoetermeer, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. U vindt ons aan het Noorderkanaal, waar wij zijn gelegen op een ideale plek. Niet alleen heeft u vanuit onze jachthaven gelijk de beschikking over een groot aantal mooie natuurgebieden om doorheen te varen, onze jachthaven is ook nog eens zeer centraal in Rotterdam gelegen. U kunt ons met de auto heel eenvoudig bereiken. Vanaf onze jachthaven bent u zo op een van de uitvalswegen, waarbij u kunt denken aan de Rotte en de Maas, maar ook de Kagerplassen en de Biesbosch liggen in de buurt.

Jachthavens boot Zoetermeer

U zoekt jachthavens voor boot bij Zoetermeer? Dan ligt onze jachthaven voor u klaar. Tegen scherpe tarieven hebben wij een zeer complete ligplaats voor u klaar. Deze is standaard voorzien van drie bolders en een vingerpier. Wij hebben ruimte voor boten die variëren in lengte van 5 tot 12 meter. We zijn zodoende bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld sloepen, motorkruisers of speedboten. U kunt bij ons eenvoudig gebruik maken van een stroompunt, waarnaast wij ook een centraal gelegen watertappunt klaar hebben staan. Zo weet u zeker dat u terecht bent gekomen bij een jachthaven die van alle gemakken is voorzien.

De jachthaven voor Zoetermeer

Als u jachthavens bij Zoetermeer aan het bekijken bent, dan zult u al snel merken dat onze jachthaven een ideale plek is. Niet alleen kunt u uw boot hier altijd aanmeren tijdens de zomer, tijdens de winter kunt u gebruik maken van onze veilige winterstalling. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw boot veilig ligt of niet. U bent altijd welkom om een keer een kijkje bij ons te komen nemen. We laten u dan de jachthaven zien en geven u graag een rondleiding bij alle faciliteiten.

[table “” not found /]

Meer info

Call Now Button