Ligplaats Barendrecht

Genieten op het water

De ideale ligplaats bij Barendrecht

In Zuid-Holland valt veel te genieten op het water. Er zijn meerdere indrukwekkende waterpartijen, rivieren, kanalen en natuurgebieden te vinden waar het altijd heel prettig toeven is. Het is heerlijk om hier met een bootje overheen te varen en zo te genieten van al het moois wat er te vinden is. Heeft u zelf een boot en bent u op zoek naar een ligplaats bij Barendrecht? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Wij hebben de mooiste ligplaatsen en stalling voor Barendrecht voor u klaarliggen. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen voor een rondleiding.

Ligplaats boot Barendrecht

Bij ons kunt u er altijd zeker van zijn dat uw boot veilig ligt. We hebben de mooiste plekken om een boot aan te meren, waarbij u er zeker van kunt zijn dat deze ook zeer compleet zijn uitgerust. Bijkomend voordeel is de zeer centrale ligging van onze jachthaven. U vindt ons namelijk op de rand van het centrum van Rotterdam. Zo zijn we niet alleen eenvoudig te bereiken met de auto, maar bent u met de boot ook in no time in de prachtige natuur rond onze jachthaven. Maakt u zich hierbij geen zorgen over de tarieven, bij ons ligt u namelijk altijd tegen de scherpste prijzen.

Ligplaatsen en stalling bij Barendrecht

Voor een ligplaats voor boot bij Barendrecht neemt u gewoon even een kijkje op onze site. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze jachthaven, alsmede over de vele plekken die we voor u klaar hebben liggen. Wij hebben ligplaatsen voor boten van 5 tot 12 meter. Onze jachthaven is zodoende ideaal geschikt voor bijvoorbeeld moderne sloepen, speedboten en motorkruisers. Meer weten over de mogelijkheden of eens een kijkje nemen? Op onze site vindt u onze contactinformatie. U kunt altijd een afspraak met ons maken om meer te weten te komen.

Reserveren

Call Now Button