Ligplaats Berkel en Rodenrijs

Genieten op het water

De beste ligplaats voor Berkel en Rodenrijs

U bent op zoek naar een ligplaats voor uw boot bij Berkel en Rodenrijs? Dan nodigen we u van harte uit voor een bezoekje aan Jachthaven Rotterdam. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal ligplaatsen, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u een plek heeft die van alle faciliteiten is voorzien. Als u uw jacht, sloep of motorboot toevertrouwt aan de goede zorgen van een jachthaven, dan verwacht u toch dat hier goed voor wordt gezorgd en dat uw boot er veilig bij ligt. Bij onze ligplaats voor boot bij Berkel en Rodenrijs weet u zeker dat u straks optimaal van uw boot gebruik kunt gaan maken.

Ligplaats en stalling bij Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een ligplaats en stalling bij Berkel en Rodenrijs? Neemt u gerust een keer een kijkje bij onze jachthaven. We hebben alle faciliteiten voor u klaarstaan. Elke ligplaats bij Berkel en Rodenrijs is voorzien van een drietal bolders en een vingerpier. Er zijn stroomfaciliteiten beschikbaar en er is een watertappunt dat zeer centraal is gelegen. Zo heeft u de beschikking over een ligplaats die is voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. We raden u aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We geven u graag een rondleiding over ons terrein.

Een centrale ligging voor uw boot

Als u gebruik maakt van onze ligplaatsen en stalling in Berkel en Rodenrijs, dan weet u zeker dat u een plek heeft waar u veel van kunt gaan genieten. Jachthaven Rotterdam is namelijk gelegen in de omgeving van onder andere de Biesbosch en de Kagerplassen, terwijl u ook in de buurt bent van zowel de Rotte als de Maas. Zo heeft u al het moois van Zuid-Holland eigenlijk altijd binnen handbereik. Ideaal als u een tochtje wilt maken of er een keer een weekend of langer op uit wilt gaan.

Reserveren

 

Call Now Button