Ligplaats Capelle aan den Ijssel

Genieten op het water

Op zoek naar een ligplaats bij Capelle aan den IJssel?

Als u een boot heeft die u een mooie ligplaats wilt geven in de buurt van Capelle aan den IJssel, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Bij onze jachthaven weet u zeker dat u een ligplaats heeft die van alle nodige faciliteiten is voorzien en waarbij u erop kunt rekenen dat hier altijd goed onderhoud wordt gepleegd. U heeft bij uw ligplaats de beschikking over stroom, met een drietal bolders en een vingerpier om uw boot aan vast te leggen. Onze ligplaats voor boot bij Capelle aan den IJssel is daarnaast ook nog eens gelegen middenin het mooie groene hart van Zuid-Holland.

Ligplaatsen en stalling bij Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een mooie ligplaats voor uw boot bij Capelle aan den IJssel? Als u aanmeert bij Jachthaven Rotterdam heeft u al het moois dat onze provincie te bieden heeft op natuurgebied binnen handbereik. Even de haven uitvaren en u bent in no time bij de Biesbosch of de Kagerplassen. Ook de Rotte en de Maas zijn snel te bereiken, evenals het zeegat. Kom anders eens langs bij onze ligplaats voor Capelle aan den IJssel als u hier meer over wilt weten. We beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook meer vertellen over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Met uw boot naar Jachthaven Rotterdam

Voor ligplaats en stalling bij Capelle aan den IJssel neemt u gewoon even contact op met ons. U vindt onze contactinformatie op onze website, evenals een overzicht van de ligplaatsen die wij u te bieden hebben. U kunt via onze website ook heel eenvoudig een ligplaats reserveren. WIj hebben plaatsen beschikbaar voor boten van 5 meter lang tot 12 meter. Zo weet u zeker dat uw boot veilig ligt bij ons, in de haven of in de stalling. Dit alles altijd tegen scherpe prijzen.

Reserveren

Call Now Button