Ligplaats Delft

Genieten op het water

Een ligplaats voor Delft

Bent u op zoek naar een mooie, veilige ligplaats voor uw boot? Dan kunnen wij u aanraden om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. Bij onze jachthaven heeft u namelijk de mogelijkheid om uw boot neer te leggen op een perfecte ligplaats tussen de 5 en 12 meter. Wij hebben de ruimte voor bijvoorbeeld motorsloepen, weekend kruisers en speedboten. Wilt u meer weten over de opties die wij u te bieden hebben? Dan bent u altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. We geven u met veel plezier een rondleiding, zodat u alle voordelen van onze jachthaven met eigen ogen kunt bekijken.

Ligplaatsen en stalling bij Delft

Voor een ligplaats bij Delft raden wij u aan om Jachthaven Rotterdam bij uw overwegingen mee te nemen. Onze jachthaven is zeer centraal gelegen. Niet alleen zijn wij eenvoudig te bereiken als u op weg bent naar uw boot, maar als u eenmaal op uw boot zit bent u ook zo in de mooiste natuurgebieden van onze regio. U kunt hierbij denken aan de Kagerplassen en de Biesbosch, maar ook bijvoorbeeld de Rotte en de Maas. Bij ons heeft u een perfecte ligplaats voor boot bij Delft, maar ook een mooie plek in de stalling als het weer het varen min of meer onmogelijk maakt.

De beste ligplaats voor boot bij Delft

Wij hebben een ruim aanbod aan ligplaatsen. Deze zijn allemaal voorzien van een drietal bolders, alsmede een vingerpier. Onze jachthaven is speciaal geschikt voor bijvoorbeeld moderne sloepen, tenders en motorkruisers. Als het maar tussen 5 en 12 meter is zal het een mooie, veilige plek bij ons vinden. U kunt eenvoudig een ligplaats reserveren via onze website. U weet dan direct of er voor uw boot nog een plekje beschikbaar is. We raden u aan om eens op onze site te komen kijken als u meer wilt weten over de mogelijkheden, of voor het vinden van onze contactinformatie.

Reserveren

Call Now Button