Ligplaats Den Haag

Genieten op het water

De beste ligplaats voor uw boot bij Den Haag

Bent u voor uw boot op zoek naar een ligplaats bij Den Haag? Dan raden wij u aan om eens een bezoekje te komen brengen aan Jachthaven Rotterdam. BIj onze jachthaven vindt u namelijk een groot aantal mooie plekken voor uw motorsloep, speedboot of weekend kruizer. Wij hebben ligplaatsen voor boten van 5 tot 12 meter. Al deze plaatsen zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien en we raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u een veilige ligplaats wilt hebben in de omgeving van Den Haag. Jachthaven Rotterdam is zeer centraal gelegen en ook makkelijk te bereiken.

Ligplaatsen en stalling in Den Haag

U zoekt een ligplaats voor boot in Den Haag? Dan hoeft u alleen maar even op onze website te kijken. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft over onze jachthaven. Wij hebben een mooie ruimte tot onze beschikking, waar u uw boot ook ter stalling kunt geven. Zodoende weet u zeker dat uw boot op een veilige, goed bewaakte plek ligt. Als ligplaats voor Den Haag is Jachthaven Rotterdam zeer in trek. Vanaf onze jachthaven bent u namelijk in no time in bijvoorbeeld de Kagerplassen of de Biesbosch. Dit zijn toch zeer aansprekende natuurgebieden.

Ligplaats boot Den Haag

Dankzij onze zeer centrale ligging heeft u de gehele omgeving binnen handbereik. Of u nu een natuurgebied op wil zoeken, of toch liever het zeegat ingaat, bij ons is dit allemaal mogelijk. Een plek bij onze jachthaven is heel eenvoudig te reserveren. Hiervoor hoeft u alleen maar even naar onze website te gaan, waar u direct een perfecte plek bespreekt. U bent ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen voor een rondleiding. Wij vertellen u graag wat u allemaal kunt verwachten als uw boot bij ons komt liggen.

Reserveren

Call Now Button