Ligplaats Naaldwijk

Genieten op het water

De beste ligplaats voor Naaldwijk

Bent u op zoek naar een mooie ligplaats in Naaldwijk? WIj hebben een ligplaats die niet in Naaldwijk zelf ligt, maar waar u wel in de buurt woont. We hebben het natuurlijk over Jachthaven Rotterdam, een jachthaven waarbij u zeker kunt zijn dat u het er helemaal naar uw zin gaat hebben. Wilt u meer weten over onze jachthaven en de plek waar deze precies gelegen is? U vindt hier meer informatie over op onze website, maar u kunt ook altijd even langskomen om bij onze jachthaven te komen kijken. We raden u ook zeker aan dit een keer te komen doen, zodat u de jachthaven in het echt ziet.

Ligplaatsen en stalling in Naaldwijk

U ziet het helemaal zitten om met uw boot al het moois van Zuid-Holland te gaan ontdekken? Er zijn in Zuid-Holland heel wat plekjes te vinden om met uw boot op verkenning uit te gaan. Hoe mooi zou het dan zijn als uw boot op een centrale plek ligt waar u altijd eenvoudig terecht kunt? Onze ligplaats voor boot bij Noordwijk is gelegen langs de A20, zodat u hier met de auto altijd in een handomdraai bent. Als u dan wegvaart vanuit de jachthaven, bent u zo in de Biesbosch of bij de Kagerplassen. Een idealer plek is toch eigenlijk niet te bedenken?

Van alle gemakken voorzien

Onze ligplaats bij Naaldwijk is daadwerkelijk van alle gemakken voorzien. Komt u hier dan ook gewoon een keer kijken als u meer wilt weten over de faciliteiten. We hebben een groot aantal ligplaatsen, die allemaal zijn voorzien van 3 bolders en een vingerpier. Heeft u een boot die tussen de 5 en 12 meter lang is? Dan heeft u bij ons een plek die helemaal op uw motorsloep, weekendkruiser of speedboot is afgestemd. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Reserveren

Call Now Button