Ligplaats Ridderkerk

Genieten op het water

De ligplaats voor Ridderkerk

U bent woonachtig in Ridderkerk en zoekt nu een mooie plek om uw boot aan te meren of stallen? Mogen wij u dan bij deze van harte uitnodigen om een keer langs te komen bij Jachthaven Rotterdam. Wij hebben een groot aantal mooie plekken voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of u een motorsloep, een speedboot of een weekend kruiser tot uw beschikking heeft. Zolang de boot maar tussen de 5 en 12 meter lang is hebben wij altijd wel een mooi plekje voor u beschikbaar. Meer weten over de mogelijkheden? U vindt ook meer informatie op onze website, of u kunt even contact opnemen met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Ligplaats boot Ridderkerk

Jachthaven Ridderkerk is op een ideale plek gelegen als u op zoek bent naar een ligplaats bij Rotterdam. Om te beginnen is onze jachthaven eenvoudig te bereiken als u hier met de auto naar op weg bent. We zijn gesitueerd aan de rand van het centrum van Rotterdam. Als u dan met uw boot op stap gaat ligt u al even ideaal. U bent namelijk zo op de Kagerplassen of in de Biesbosch, terwijl ook de Rotte en de Maas eenvoudig bereikbaar zijn. Zo heeft u al dat natuurschoon dat in onze regio te vinden is heel dicht bij u. We hebben een ruim aanbod aan ligplaatsen voor sloepen, speedboten, tenders en weekend kruisers.

Ligplaatsen en stalling in Ridderkerk

Bent u op zoek naar ligplaatsen en stalling in Ridderkerk? Ook voor een stalling bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw boot langere tijd niet gebruikt, of op een veilige plek wilt hebben liggen voor als de winter aanbreekt, dan reserveren wij ook graag een plekje voor u. Zo bent u er het hele jaar door zeker van dat uw boot helemaal veilig ligt. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt hier dan ook altijd even contact over opnemen met ons.

Reserveren

Call Now Button