Ligplaats Rijswijk

Genieten op het water

De beste ligplaats bij Rijswijk

Als u een ligplaats nodig heeft voor uw boot, dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor een ideale ligplaats bij Rijswijk wijzen wij u graag op Jachthaven Rotterdam. Bij onze jachthaven hebben wij plaatsen vrij van 5 tot 12 meter. Heeft u dan ook de beschikking over een moderne sloep, een speedboot, een motorkruiser of een ander soort boot, dan hebben wij een perfecte ligplaats voor u. We hebben bij onze jachthaven ligplaatsen en stalling voor Rijswijk. Met andere woorden, ook als u uw boot voor langere tijd ergens wilt laten stallen dan kunnen wij u hierbij helpen.

Ligplaats boot Rijswijk

Voor een perfecte ligplaats bij Rijswijk hoeft u niet verder te kijken dan onze website. We hebben namelijk een groot aantal mooie ligplaatsen klaarliggen waar u zo uw boot kunt aanmeren. Elke ligplaats is voorzien van 3 bolders en een vingerpier. Een stroompunt is altijd dicht in de buurt en u kunt er zeker van zijn dat u eenvoudig water kunt halen bij het centraal gelegen watertappunt. We raden u dan ook om gewoon een keer bij ons langs te komen als u meer wilt weten over onze ligplaatsen en stalling voor Rijswijk. U zult ons dan vinden op een mooie, zeer centraal gelegen plek.

Ligplaats voor boot in Rijswijk

Vanaf Jachthaven Rotterdam bent u zo bij al het natuurschoon dat er in onze regio te vinden is. We hebben het dan niet alleen maar over onze plaatselijke trotsen, de Rotte en de Maas. We hebben het natuurlijk ook over de Kagerplassen en de Biesbosch. Dit zijn natuurgebieden waar u met veel plezier naartoe gaat om eens te kijken wat er allemaal te vinden is. Iedereen die zijn tijd het liefste doorbrengt op het water verwelkomen we graag bij onze mooie jachthaven. Op onze website vindt u contactinformatie voor als u meer wilt weten, of een keer langs wil komen voor een rondleiding.

Reserveren

Call Now Button