Ligplaats Schiedam

Genieten op het water

De mooiste ligplaats voor Schiedam

Heeft u een mooi jacht en bent u nu op zoek naar een ligplaats bij Schiedam? Kom dan een keer langs bij Jachthaven Rotterdam. Onze jachthaven is zeer centraal gelegen bij het centrum van Rotterdam. Met de auto zijn wij zeer eenvoudig te bereiken, u vindt ons namelijk direct naast de A20. Maar als uw boot eenmaal bij ons ligt en u bent van plan om op stap te gaan, dan zult u ook merken dat het eenvoudig is om vanaf onze jachthaven de mooiste plassen en natuurgebieden te bereiken. We vertellen u hier graag meer over. U bent dan ook altijd welkom voor een rondleiding bij onze jachthaven!

Ligplaats boot Schiedam

Voor de mooiste ligplaatsen en stalling bij Schiedam wijzen wij u graag op Jachthaven Rotterdam. Bij onze jachthaven vindt u een ligplaats voor uw boot die ideaal is voor iedereen die graag op het water vertoeft. Of u nu een gemotoriseerde sloep, een speedboot, een tender of een weekend kruiser heeft, bij ons is er altijd plek voor boten van tussen de 5 en 12 meter. Elke ligplaats bij Schiedam die wij beschikbaar hebben is voorzien van 3 bolders en een vingerpier. U kunt er daarbij ook altijd zeker van zijn dat er een stroompunt binnen handbereik is en dat u nooit ver hoeft te lopen om bij het centraal gelegen waterpunt te komen.

De mooiste ligplaatsen en stalling voor Schiedam

Op zoek naar een ideale ligplaats voor boot bij Schiedam? Kijkt u eens op onze website als u een plattegrond wilt zien van onze jachthaven. Het is heel eenvoudig om via onze website een ligplaats te vinden waar u uw boot perfect aan kunt meren. Deze plek reserveert u daarna bij ons met een druk op de knop. Maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een goede stalling. Gebruikt u uw boot langere tijd niet en wilt u deze op een veilige plek onderbrengen? Ook dan verwijzen wij u graag naar onze website voor meer informatie.

Reserveren

Call Now Button