Ligplaats Vlaardingen

Genieten op het water

De ideale ligplaats voor Vlaardingen

Bent u voor uw boot op zoek naar een ligplaats bij Vlaardingen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Jachthaven Rotterdam. We hebben een groot aantal ligplaatsen beschikbaar op onze veilige jachthaven nabij het centrum van Rotterdam. Bij ons weet u zeker dat uw boot goed ligt. Daar komt bij dat wij ligplaatsen en stalling bij Vlaardingen aanbieden. Ook als u uw boot dus voor langere tijd onder wil brengen vindt u bij ons een plek waar u uw boot met een gerust hart achter kunt laten. Wij hebben plaatsen voor boten van 5 tot en met 12 meter lang.

Ligplaats boot Vlaardingen

Voor ligplaatsen en stalling bij Vlaardingen bent u altijd welkom om een keer bij ons langs te komen. Wij geven u graag een rondleiding door onze jachthaven. U kunt dan met eigen ogen zien hoe perfect de ligging van onze jachthaven is. U ziet dan ook dat bij ons elke ligplaats is uitgerust met drie bolders en een vingerpier en dat er vlakbij een stroompunt te vinden is. Ook een waterpunt is nooit ver bij uw boot vandaan. Onze ligplaats voor boot bij Vlaardingen is eenvoudig te bereiken. We liggen bij het centrum van Rotterdam, naast de A20. Hier vindt u zodoende ook van buiten de regio Rotterdam snel uw weg naartoe.

Meer weten over onze ligplaats bij Vlaardingen?

Als u meer wilt weten over onze ligplaats bij Vlaardingen, dan nodigen wij u graag uit om eens bij ons langs te komen. U kunt natuurlijk ook even de uitgebreide informatie op onze website bekijken. Wist u bijvoorbeeld dat u vanuit onze jachthaven in no time in de mooiste stukjes natuur van Zuid Holland bent? We hebben het dan bijvoorbeeld over de Biesbosch, maar ook over de Kagerplassen. Dit zijn ongerepte natuurgebieden waar u met uw boot een prachtige tocht doorheen kunt maken!

Reserveren

 

Call Now Button