Ligplaats Zoetermeer

Genieten op het water

De beste ligplaats bij Zoetermeer

Bent u op zoek naar een goede ligplaats bij Zoetermeer? Een plek voor uw boot waarvan u zeker kunt zijn dat hij veilig is? Bij Jachthaven Rotterdam hebben we een groot aantal ligplaatsen voor boten van 5 tot 12 meter. U weet dan zeker dat uw boot er helemaal perfect bij ligt als u hier gebruik van wil gaan maken. Onze jachthaven is mooi centraal gelegen. Dit houdt in dat uw boot niet alleen makkelijk bereikbaar is met de auto, maar dat u ook met uw boot snel in de mooiste natuurgebieden bent. We hebben het dan onder andere over de Biesbosch en de Kagerplassen.

Ligplaats boot Zoetermeer

Voor ligplaatsen en stalling bij Zoetermeer verwijzen wij u graag naar Jachthaven Rotterdam. Bij ons vindt u een groot aantal plekken. Wilt u een plek waar vandaan u er op uit kunt gaan in het weekend? Dan heeft u bij ons hier alle mogelijkheden voor. Elke ligplaats voor Zoetermeer is voorzien van drie bolders en een vingerpier. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen en het watertappunt is vanaf elke ligplaats ook prima te bereiken. Het is heel eenvoudig om bij ons een ligplaats te reserveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de ideale plek te zoeken op onze site en deze dan snel te reserveren.

Meer weten over ligplaats en boot in Zoetermeer?

Onze ligplaatsen en stalling zijn de ideale plek als u uw boot een veilig onderkomen wil geven. We raden u dan ook aan om eens op onze website te kijken als u meer informatie wilt hebben over onze jachthaven. We beantwoorden graag al uw vragen en staan dan ook voor u klaar als u meer wil weten. Kom anders een keer langs bij Jachthaven Rotterdam als u een rondleiding wenst over ons terrein. U kunt dan met eigen ogen zien hoe mooi onze jachthaven gelegen is en hoe compleet onze faciliteiten zijn.

Reserveren

Call Now Button