Onderwaterschip

Onderhoud onderwaterschip

Om uw onderwaterschip in topconditie te behouden doet u er verstandig aan om jaarlijks het een en ander aan onderhoud uit te voeren, waaronder het opnieuw aanbrengen van antifouling op het onderwaterschip. Antifouling is belangrijk voor het behoud van uw boot, het voorkomt aangroei van alg, mosselen en plankton, doordat de aangroei niet plaats vind wanneer u gebruik maakt van antifouling blijven de vaareigenschappen en de kruissnelheid het gehele seizoen stabiel.

Voorkom onnodige aangroei aan uw onderwaterschip en laat deze jaarlijks behandelen met de juiste antifouling door onze ervaren medewerkers.

Wanneer uw boot bij ons in de wintermaanden op de winterstalling staat kunnen wij uw boot voorzien van een nieuwe laag antifouling, het aanbrengen van deze antifouling gebeurd te allen tijde met topkwaliteit materiaal, wij maken aan de hand van de specificaties van uw boot de beste keuze tussen diverse antifouling’s. Wij werken o.a. met de merken zoals International, Epifanes, en Hempel daar deze merken toevertrouwd zijn aan de recreatievaart. Wilt u uw werkzaamheden graag uitbesteden, wij bieden u een scherpe offerte!

Offerte aanvragen

Call Now Button