Technisch onderhoud

Vetus dealer

Jachthaven Rotterdam is sinds december 2015 een erkend Vetus dealer, Jachthaven Rotterdam kan u door middel van dit dealerschap zeer goed van dienst zijn in het totaal pakket van service, onderhoud en installatie. Vetus levert een rijkelijk assortiment aan technische producten, van scheepsmotoren tot boegschroef, van waterkraan tot stuurstoel. Al met al kunt u bij Jachthaven Rotterdam terecht voor al uw Vetus artikelen. Jachthaven Rotterdam verkoopt enkel op basis van installatie, hiermee kunnen wij u de geldende Vetus garantie ook daadwerkelijk garanderen.  Heeft u toch wensen voor losse onderdelen, wij bestellen deze graag voor u, een aanbetaling van 50% is bij ons een standaard, bij een installatie opdracht van € 1000,- of meer vragen wij een 30% aanbetaling.

Vetus installateur

Jachthaven Rotterdam is het installatiebedrijf voor uw Vetus artikelen. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Wat mag u van een Vetus installateur verwachten dat u wellicht bij andere bedrijven niet zomaar voor lief kunt nemen? Veiligheid gaat boven alles. Wanneer u in zee gaat met een Vetus installateur, weet u zeker dat de installatie van het product vakkundig word uitgevoerd. Uw nieuwe motorblok, boegschroef of andere apparatuur zal vakkundig geïnstalleerd worden. Nog te vaak komen wij bij het verwijderen van oudere installaties zaken tegen die niet professioneel of ronduit gevaarlijk zijn geïnstalleerd. Dit met bijvoorbeeld kortsluiting of brand als gevolg. Kiezen voor een vakkundig Vetus installateur is een kleinigheid die grote problemen voorkomt. Tevens bent u zeker van een goede garantieafwikkeling een goede klantenservice en een veilige vaart.

Kom langs voor de nieuwste catalogus, prijzen en technische informatie.

Offerte aanvragen

Onze partner

Installatie onderhoud en reparatie wordt sinds 1-1-2018 uitgevoerd door onze collega Sloepenreparatie.nl. U kunt Jachthaven Rotterdam nog steeds benaderen voor informatie en het verstrekken van opdrachten wij zorgen ervoor dat uw opdracht met de grootste zorg door Sloepenreparatie.nl word uitgevoerd. 

Call Now Button